Ontdek onze keukens

Uitwerking

Strak of cosy? Trendy of tijdloos!

Welke stijl u ook kiest, uw wensen zijn de maatstaf in elk ontwerp. Functionaliteit primeert, in harmonie met vorm en materiaal. Creatieve oplossingen bieden ook in kleine of moeilijke ruimtes een verrassend resultaat. Door onze jarenlage ervaring lijkt niets nog onmogelijk. Elke ruimte wordt grondig opgemeten en bestudeerd, uit het ruime aanbod aan mogelijkheden worden de beste oplossingen geselecteerd, in samenspraak met uw specifieke wensen. Wij maken u wegwijs in het overvloedig aanbod van technische snufjes, ingenieuze keukenapparatuur, trendy gadgets…en zoeken uit wat voor u belangrijk is.

Met enthousiasme begeleiden wij u bij de keuze van de materialen, geven u de nodige specifieke technische uitleg, combineren, presenteren, inspireren,… tot we het resultaat bereiken dat het best bij u en uw woning past en waar u zich goed bij voelt.
Elk detail is belangrijk, wij streven naar perfectie.Installatie

Vakmensen met ervaring.

Wij werken met merkproducten die garant staan voor een langere levensduur. Apparatuur en keukenmeubelen zijn van degelijke merken, die u de zekerheid bieden dat u uw keuken altijd kan aanpassen of uitbreiden, dat er altijd wisselstukken verkrijgbaar zijn.
Maar wat baat kwaliteit als er niet vakkundig en met respect mee omgesprongen wordt?

Alle keukenmeubelen en –apparatuur worden door onze medewerkers grondig gecontroleerd voor ze geplaatst worden. Uw keuken wordt met zorg en vakkennis gerealiseerd. Onze mensen hebben reeds heel wat jaren ervaring en zijn tevens op de hoogte van de nieuwste snufjes. Zij werken met liefde voor het vak en met respect voor de omgeving waarin zij werken.

Service na verkoop?

Vanzelfsprekend, u kan ten allen tijde bij ons terecht voor de herstelling van de geplaatste apparatuur, enz…

Vragen of intresse? Voor een vrijblijvend gesprek.