Ontdek onze badkamers

Hedendaags en stijlvol.

Meer dan ooit is de hedendaagse badkamer niet enkel functioneel en praktisch maar vinden wij er een oase van rust en ontspanning. Uw badkamer is vandaag een persoonlijke en stijlvolle ruimte…
Speels,… Romantisch…, klassiek…, strak,… robuust, … minimalistisch,… landelijk,…: u kiest.

Hoewel strakke concepten met designkranen en lavabo zeer in zijn, heeft het gebruik van naturel hout niet aan terrein verloren. Hout brengt warmte in die koele ruimte, ademt een stijlvolle sfeer en is tegelijk onderhoudsvriendelijk.

De greeploze rechtlijnigheid in witte glanzende lak is een echte klassieker geworden. De sobere lijn, zonder franjes staat voor purisme in de mooiste vorm. Lijnrecht ertegenover, maar even populair is de landelijke, romantische badkamer met paneeldeurtjes, antiek kranen, lambrisering, … alles handgeschilderd natuurlijk.
Naadloos en onderhoudsvriendelijk.

Alle lavabotabletten zijn vervaardigd in keramiek of kunstmarmer, met naadloos geïntegreerde lavabo en dus zeer onderhoudsvriendelijk.

U kiest voor een spiegelpaneel met decoratieve of functionele verlichting of misschien geeft u de voorkeur aan de extra opbergruimte die een spiegelkast met schuif- of draaideuren biedt, eveneens met verlichting.

Vragen of intresse? Voor een vrijblijvend gesprek.